Op deze pagina zullen alle Corona updates van V.V. Poolster worden gedeeld!

Update: vrijdag 14 januari 2022, 22:10

Hervatten trainingen jeugdelftallen
Alle trainingen worden weer hervat volgens het oorspronkelijke schema, voor zowel jeugd als senioren!

Wedstrijden
Het is op moment allen mogelijk om onderling binnen de vereniging wedstrijden te organiseren. Hierbij mag geen publiek bij aanwezig zijn.

Het volgende meetmoment staat op dinsdag 25 januari gepland! Hieronder is te zien wat de situatie op dit moment is voor de competitiewedstrijden.

Hervatten competitie jeugd (situatie op dit moment)
Op 29 januari wordt de jeugd opnieuw ingedeeld. De competitiewedstrijden voor de jeugd beginnen zoals het nu lijkt weer op 5 februari.

Hervatten competitie senioren (situatie op dit moment)
– A-categorie (eerste elftal): 1ste  competitiewedstrijd V.V. Poolster 1 is zoals het nu lijkt op 5 februari.

– B-categorie (tweede, derde en vierde elftal): Hervatten competitiewedstrijden zoals het nu lijkt op 29 januari.

Gebruik kleedkamers
Tijdens de trainingen en onderlinge wedstrijden kunnen de kleedkamers gebruikt worden.

De kantine blijft tot nader order gesloten.

Algemene regels:
Houd 1,5 meter afstand
– Bij klachten afmelden bij de trainer en/of leider
– Bij klachten laat je testen