Close

Gezellige Bingo-avond

Op vrijdag 26 februari organiseerde de activiteitencommissie wederom een Bingo-avond. Ruim 40 deelnemers namen deel aan de 5 rondes die gepland stonden. Per ronde kan men een prijsje winnen voor (onderste/bovenste) rij of een volle kaart. Daarnaast gaf de organisatie een gratis ronde weg waar een paar leuke prijsjes op stonden. Leuk item hier is dat de mensen bij het begin moeten gaan staan en wanneer er een nummer wordt getrokken die op hun kaartje staat, gaan ze zitten. Op den duur staat er nog 1 persoon (die uiteraard nog steeds geen enkel nummer goed heeft) en deze persoon krijgt een prijsje. Hierna stomen we direct door voor de volle kaart.

Als 7e en laatste (super)ronde worden kaartjes voor 2 euro per stuk verkocht. Daarna kan men per rij (2x) een geldbedrag winnen en de jackpot is voor diegene die het eerst de volle kaart heeft en "Bingo!" mag roepen. Als toetje worden er nog een paar prijsjes getrokken uit de ingezamelde bingokaarten en ook dat is een leuk extraatje.

Het was wederom een gezellige en geslaagde avond ondanks de afwezigheid van enkele fanatieke Bingo spelers die helaas ziek thuis moesten blijven of anders waren verhinderd. Gelukkig ook dit keer weer een aantal nieuwe gezichten! Medio april van dit jaar zijn we voornemens om een avondje Bingo te organiseren. U bent van harte welkom !!

De activiteitencommissie

Bingo 260216