Poolster verliest verdiend met 2-3 van Amacitia VMC

De ene week is de andere niet.

Won de ploeg van trainer Danhof vorige week overtuigend met 5-1 van Middelstum, deze zaterdag was men geen schim van het geheel.
Of was het onderschatting?

De gasten hadden de eerste 2 wedstrijden verloren en dat het nu anders moest lieten ze nu zien met de nodige strijdlust.

Niet dat de Spijksters er niet voor wilden gaan, maar de nodige verbindingen in het elftal ontbraken vandaag.
Beter gezegd men speelde met 3 verschillende linies, achterhoede, middenveld, voorhoede en ontstonden constant grote ruimtes tussen deze linies met als gevolg veel lange halen naar voren.
De anders “levensgevaarlijke” Kevin Bijlsma zwierf nu over het veld op plekken waar hij niet hoorde en verrichte weinig gevaar.
De gasten deden het spelletje slimmer en geroutineerder.
Verdiend kwam met op 0-1.
Jesse Smit met een onnavolgbare individuele actie deed de hoop op een beter resultaat weer terugkomen.
Vlak voor de de pauze kon goalie Simon Dijkman echter weer de bal uit het net vissen(1-2)
De tweede helft leek een kopie te worden van de eerste maar het geluk leek de ploeg ook nog eens in de steek te laten, want de scheids liet een duidelijke handbal van de gasten in het strafschopgebied gewoon zonder fluitsignaal aan zich voorbijgaan.
Het was echter Wesley Bos die met een fraaie volley de stand wel weer in evenwicht bracht.
Zou het dan toch ?
Nee dus, want met nog een kwartier te spelen waren het weer de gasten die scoorden.
Bij menig toeschouwer leek de hoop op beter resultaat tot het eind nog aanwezig maar het mocht niet zo zijn (2-3)
Misschien is deze wedstrijd wel typerend voor de rest van dit seizoen. Wisselvalligheid troef !

Volgende week Mamio uit.
Succes mannen!