Schoonmaak kantine

Elke week wanneer u de kantine betreedt zijn er dames (helaas alleen nog maar dames) voor u aan de slag geweest om de kantine voor u schoon te maken. In groepjes van twee zijn zij elke 6 weken met de emmer en poetsdoek in de weer. Het zou ontzettend mooi zijn wanneer deze groep vrijwilligers wordt uitgebreid zodat er minder vaak hoeft schoon gemaakt hoeft te worden en/of minder lang omdat elke groepje uit drie vrijwilligers bestaat.

Wij doen bij deze dan ook de oproep aan leden, partners, ouders om zich melden als schoonmaakvrijwilliger. Man of vrouw dat maakt niet uit. Voor alle vrijwillige activiteiten geldt, vele handen maken licht werk! En iedereen wil toch graag in een schone kantine verblijven en naar een fris toilet kunnen gaan?

De grote schoonmaak werd andere jaren op de maandagochtend uitgevoerd. Omdat veel vrijwilligers aan het werk zijn op dat tijdstip is er besloten om de grote schoonmaak in twee gedeelten te doen.

Dit zal zijn op maandagochtend 1 juli vanaf 9.00 uur en op dinsdagavond 2 juli vanaf 19.00 uur.

Op deze manier willen wij iedereen de kans geven om mee te helpen, ook als je geen deel uitmaakt van de vaste schoonmaakploeg. Je bent ook van harte welkom als je voor 1 x per jaar letterlijk de mouwen wilt opstropen!

Kom gewoon langs, je vooraf aanmelden is niet nodig.

Wie helpt ons mee?