Close

Sponsor van de Week

Mossel logo full

De nieuwe sportzaak van Bé Mossel en zoon heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Eyecatcher is een in kleur gespoten sintelbaan op de vloer van de nieuwe winkel. Daaromheen zijn de sportartikelen in afzonderlijke sporthoeken gepresenteerd. In de nieuwe winkel wordt ook jeans en prettige vrijetijdskleding, zoals van Jack & Jones verkocht. Neem gerust een kijkje aan de Dijkstraat 70-72 in Appingedam.

Mossel winkel

 

Niet alleen kunt u al vele jaren terecht voor uw sportkleding. Ook een ruim assortiment schoenen is in de winkel aanwezig, of u nu iets zoekt in het sport-, wandel- of casual segment.

Mossel shop

Zoek je iets van FC Groningen ? Kijk dan ook eens bij Mossel Sport. Diverse artikelen als shirts, broekjes en kousen zijn beschikbaar maar ook vele andere merchandise van de FC is te koop.

 

 

Mossel sportprijzen

 

Een prijs is persoonlijk en smaken verschillen. Daarom heeft Sporthuis Mossel een breed en diep assortiment (diverse modellen, soorten, prijzen en kleuren). Het kan niet anders of de sportprijs die u zoekt zit erbij. Indien dit niet het geval is nodigen wij u uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bekijken.
Bent u geïnteresseerd  in deze sportprijzen? Neem dan een kijkje in de online catalogus: www.remasco.nl/catalogus.asp