Terugblik clubdag / open dag 2019, jeugd

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse clubdag/open dag plaats, deze dag werd tevens gebruikt voor niet leden om eens een kijkje te nemen bij onze fantastische voetbalvereniging.

De Regionale Voetbal Academie verzorgde het programma deze ochtend. De kinderen doorliepen het multisports programma (voetbal-honkbal, voetbal-frisbee, voetbal-darts etc.) en speelden onderlinge wedstrijden waar een individuele winnaar per leeftijdsgroep uitkwam. Ondanks de warmte hebben rond de 60 kinderen zich de hele ochtend vermaakt met de verschillende oefeningen.

Aan het begin van de middag werden de kinderen verrast door de vereniging met een patatje en een lekkere snack. met na afloop ook nog een verkoelend ijsje.

We kunnen met zijn allen terugkijken op een fantastische dag. Vanuit deze weg willen we een ieder die hier aan bijgedragen heeft bedanken! Tot volgend jaar.

Tekst: Marco Dijkstra
Foto’s: Monique Kats-Flikkema