Terugblik op seizoen 2018-2019

Het seizoen zit erop. En wat voor één!

Een seizoen waarin het 1e elftal na een wat mindere start toch de nacompetie wist te behalen, maar het helaas niet heeft gered en daarom spelen ze wederom in de 4e klasse. Nieuw seizoen, nieuwe kansen zullen we maar zeggen.
Ook hebben een aantal markante spelers het 1e elftal verlaten, maar de nieuwe generatie staat te trappelen om te beginnen. Van onze verzorger en elftalleider namen we ook afscheid, gelukkig hebben we goede vervangers kunnen vinden.

Het afgelopen seizoen was ook het seizoen van de combinatie Holwierde/Poolster JO19-1, de jongens moesten eerst wat aan elkaar wennen, maar werden toch najaarskampioen. Klasse gedaan jongens!

De jongens en meiden van JO15-1 werden voorjaarskampioen. Wat een feest was dat!

Zoals elk jaar nemen we ook afscheid van een aantal spelers, omdat dat ze naar een andere club vertrekken, of omdat ze gaan studeren en gaan verhuizen. Veel succes jongens en meiden.

Leuk nieuws is dat in oktober van het afgelopen jaar een aantal dames zich afvroegen of het niet mogelijk was om een 35+ dameselftal op te zetten. Er zijn een tiental dames begonnen met trainen en al snel volgden er meer. In het nieuwe seizoen zal er dan ook een 35+ dameselftal vv Poolster gaan vertegenwoordigen in de competitie. Dan zijn we al verder dan fc Groningen 😉

Ook al onze vrijwilligers hebben hard gewerkt om de voetballers zo goed mogelijk te verzorgen. Leuke bingo’s werden er georganiseerd en uiteraard mocht de sterrit in de feestweek niet ontbreken.

Ook bestuurlijk waren er veranderingen, er zijn mensen uitgestapt en gelukkig zijn er weer anderen bereid gevonden om in het bestuur te stappen.

De plannen voor de nieuw te bouwen gymzaal, annex sporthal, krijgen steeds meer vorm. Ook met de bouw van het kindcentrum wordt binnenkort begonnen.

Tot slot willen wij nog één iemand in het zonnetje zetten en dat is Eltje Pijper, ons nieuwste erelid. Na 26 jaar vond Eltje het welletjes en stopte met besturen. Dit betekent niet dat we Eltje niet meer zullen zien, hij blijft betrokken bij de club. Voor de onderhoudscommissie is hij de drijvende kracht. Eltje (en uiteraard ook Zwannie) bedankt voor alles wat je hebt gedaan en wat je nog gaat doen.

Graag willen wij iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen en hopen u weer te mogen zien in het nieuwe seizoen.

Rest ons u een fijne, sportieve vakantie toe te wensen.

Bestuur vv Poolster