Close

Trainer gezocht voor het 2e elftal van VV Poolster!

Voor het seizoen 2019-2020 is VV Poolster op zoek naar een trainer voor het 2e elftal. Ben jij enthousiast en ben je in staat om het 2e elftal op een hoger plan te tillen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Het 2e elftal speelt het komende seizoen in de 3e klasse A. Aansluiting met het 1e elftal die uitkomt in de 4e klasse is een doel maar bovenal staat het plezier in het voetbal voorop. Van een trainer wordt verwacht dat hij/zij de trainingen begeleidt op de dinsdag en de donderdagavond. Daarnaast ben je bij voorkeur op de zaterdag aanwezig tijdens de wedstrijd. Tijdens de wedstijd wordt er een positieve coaching stijl van je verwacht.

VV Poolster heeft 4 seniorenelftallen en een 7-tal op de zaterdag. Daarnaast vrouwenvoetbal en verschillende jeugdteams.

Bij voorkeur ben je in het bezit van TC3, mocht dat niet zo zijn schroom dan niet om je reactie te sturen naar: secretaris@vvpoolster.nl Heb je vragen en wil je eerst telefonisch contact neem dan contact op met de voorzitter van vv Poolster, Edward Stulp 06-1145 5000
Vergoeding voor je werkzaamheden en uren gaat in overleg. Mocht je geïnteresseerd zijn in meer uren door nog een team te willen trainen neem dan ook vooral contact op om het te bespreken.