Uitnodiging bijeenkomst seniorenleden

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de indeling van de teams voor de seniorenleden.

Op verzoek van verschillende leden heeft het bestuur gesproken met leiders en leden, of er een andere manier van teamindeling tot stand kon komen, om zo het voetbalplezier voor iedereen zo groot mogelijk te maken.

Op basis van deze gesprekken ligt er een concept indeling klaar voor het volgend seizoen. Op woensdag 5 juni ’19 is de concept indeling besproken met de leiders. De concept indeling is goed ontvangen, maar heeft qua aantal spelers per team, ook een kwetsbare kant. Daarom is het belangrijk om duidelijke afspraken met elkaar te maken over afzeggingen en wat te doen bij spelerstekort bij een ander elftaldoor blessures.
Het bestuur wil graag de concept indeling aan alle seniorenleden voorleggen en afspraken met elkaar maken.

Daarom word je van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst van donderdag 13 juni ’19. De bijeenkomst begint om 20.45 uur en zal worden gehouden in de kantine.

Laten we er samen voor zorgen dat het seizoen 2019-2020 een goed seizoen wordt, waar het voetbalplezier en loyaliteit voorop staat!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur vv Poolster