Uitnodiging VR1 en dames 35+

Beste leden,

Zoals jullie wellicht hebben gelezen op de site worden de seniorenleden uitgenodigd voor een bijeenkomst op donderdag 13 juni. Dit zal gaan over de teamindeling voor het komend seizoen.

Het bestuur heeft gemeend dat het goed is dat er aparte bijeenkomst wordt georganiseerd voor de vrouwen. Dit gaat dan om de spelers van het vrouwen team 1 en de trainingsgroep vrouwen.

Aankomende zaterdag spelen jullie een toernooi bij vv Poolster. Het bestuur wil jullie daarna graag uitnodigen voor een lunch. Tijdens deze lunch kunnen we met elkaar in gesprek over het komende seizoen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De lunch staat gepland voor zaterdag 15 juni ’19 van 12.30-13.15 uur in de kantine.

Het bestuur hoopt dat er veel dames aanwezig zullen zijn.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Stoppels