Verdwaald op de velden bij voetbalvereniging Poolster

Wat kom jij doen? Ga jij fluiten? Moet je niet in Bedum zijn? Onderdendam ook hier? Allemaal vragen en opmerkingen van mensen die eigenlijk goeiedag willen zeggen maar dat op de een of andere manier niet kunnen. Het is typisch iets voor Spijk en dan wel deze vereniging. Vanaf mijn 8ste tot mijn 22ste heb ik hier gevoetbald en daarnaast 9 jaren trainer geweest en weet u wat. Er is niets veranderd. Dat is mooi om te zien. Dezelfde mensen doen dezelfde taken en het is goed zo.

Oude medespelers vonden een team onder de naam Poolster 5. Oude en nieuwe leden streden tegen de jeugd. De meesten heb ik met veel plezier trainen gegeven en dat maakte het voor mezelf een prima dag. Daarnaast genoten van de mensen waar ik zeer kort geleden de meeste voetbalminuten mee maakte.

Blij verrast dat Nico, Harry, Edward, Jan Frank, Johan, Alexander, Koert, Kor en Peter nog net zo fanatiek, zo recht door zee of gewoon een goed keurende “ja”… daarnaast mogen spelen met Eddy en Lucas. Een gezellige dag met mooie voetbalmomenten leverde deze middag op. Uiteraard bleef de traditie van elkaar aanspreken op slechte keuzes in stand maar daarintegen werd er genoeg gelachen en gevierd. Zoals het hoort denk ik.

Mannen bedankt voor een zeer leuke en gezellige invulling van de zaterdagmiddag en avond. Zonder jullie was dit niet gelukt. Ik wens jullie het komende jaar veel voetbal plezier toe.

De organisatie bedankt voor het neerzetten van een leuk en gezellige dag en avond waarin voor jong en oud ruimte was. Namens mij wil ik de complimenten uitspreken over de manier waarop alles was weggezet. Dit zag er goed uit!

Het gaat jullie goed het komende voetbaljaar!

Namens Poolster 5
Duurt Stoppels