Close

Vrijwilligersavond VV Poolster

Afgelopen vrijdag was het dan weer zover, de jaarlijkse vrijwilligersavond van VV Poolster. Alle vrijwilligers worden namens het bestuur van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens deze gezellige avond. Een avond waarop de vrijwilliger centraal staat. Een vereniging als Poolster kan niet zonder vrijwilligers draaiende gehouden worden. Het doel elke week maar weer is dat de jongens en meiden en dames en heren die lid zijn “de wei in kunnen”. Om te doen wat zij zo graag doen, voetballen. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er veel vrijwilligers nodig op verschillende vlakken. Van elftalleider tot barmedewerker, van schoonmaker kantine tot commissielid. Alle mensen zijn nodig. Het bestuur neemt daarom ook hun petje af voor alle vrijwilligers! Dat is ook gelijk het thema van deze avond.

Na het welkomstwoord van Edward Stulp, als voorzitter van de vereniging neemt Garmt Bakker het van hem over. Garmt heeft in samenwerking met het bestuur gezorgd voor een leuke quiz met vragen over voetbal, muziek en andere leuke weetjes. Bij het spelen van de ronde Petje op, Petje af werd een petje uitgedeeld met het logo van VV Poolster. Na het spelen van 2 rondes bleek Niels Wiersema de gelukkige winnaar te zijn van een heuse prijs. Een sportief weekend voor twee! Kortom het blad Weekend en Voetbal International. Iets van een teleurstelling was wel zijn gezicht af te lezen….

Tijdens de muziekbingo kwam de sfeer er goed in. Korte muziekfragmenten werden heerlijk meegezongen en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het eind van alle quizvragen kwam het volgende in beeld:
116 uitnodigingen voor deze avond betekent ook zo veel vrijwilligers. Vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Daar kunnen we met z’n allen trots op zijn. En wij nemen ons petje voor u af. Maar u kunt de pet opzetten. Als dank voor uw inzet biedt het bestuur het petje aan. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor: Autobedrijf Ter Veer. Hierop volgt een groot applaus, Klaas nogmaals bedankt.

Na het spelen van de quiz kwamen dan eindelijk de bitterballen op tafel en was er mogelijkheid om te dansen en met elkaar te kletsen.

Wij hopen dat u genoten heeft van de avond en zien u graag terug op het voetbalveld. Het liefst met het petje op uw hoofd!

Het bestuur