Close

VV Poolster JO13-1 in vuur en vlam!

In de loop van de middag druppelen de eerste berichten in de spelers-app binnen. Een paar jongens geven aan dat ze toch wel een beetje zenuwachtig zijn. Al snel komen er motiverende berichten van medespelers met 1 duidelijke boodschap: Als we er samen voor gaan, komt het goed!

Tijdens het omkleden in de kleedkamer klinkt de muziek al lekker door de speakers. Er hangt een andere sfeer dan voor alle andere wedstrijden. Sommige jongens vragen of ze alvast de cornervlaggen op het veld mogen klaarzetten. De rest zit of rustig op het bankje of vraagt om de twee minuten: Wie fluit er eigenlijk?

Nog nooit was het tijdens een wedstrijdbespreking zo stil. Niet alleen stond de derby tegen Holwierde op het programma, ook kon bij winst het kampioenschap definitief binnen worden gehaald!

Eindelijk was het dan zover; scheidsrechter Alje Boer floot voor het begin van de wedstrijd. Op het moment van fluiten werd zichtbaar dat wij niet alleen op de steun van ouders, bekenden en familieleden konden rekenen, maar ook een groep van de JO15 liet zich zien. Zoals het bij zulke wedstrijden hoort, ontstaken zij hun fakkels en lieten zich verbaal goed horen.

Na een rommelig begin van de wedstrijd begon de JO13 machine te lopen. Mede door de rust die onze geheel vrouwelijke verdediging uitstraalde kon er met een gerust hart worden aangevallen. Door het middenveld met veel voetballend vermogen ontstonden er veel kansen deze wedstrijd. Uiteindelijk zorgde onze razendsnelle aanval voor de nodige doelpunten! Ook onze keeper had vandaag zijn belangrijke momenten met terugspeelballen en de nodige reddingen! De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 5-2.

Na het laatste fluitsignaal werd de champagne op een bijna professionele manier ontkurkt. De terechte blijdschap bij zowel spelers als leiders leidde tot mooie momenten. Tijdens de kampioensfoto ontstak de JO15 hun laatste beetje vuurwerk dat zorgde voor zeer mooie plaatjes.

Wij willen graag alle ouders, bekenden en familieleden bedanken die ons tijdens de wedstrijd hebben gesteund! Het groepje van de JO15 bedankt voor het creëren van een waardige kampioenssfeer! Ook Sem, Thijn, Stijn en Stef “spelers van JO12” bedankt voor jullie inzet tijdens deze en andere wedstrijden.

Voor de spelers van JO13; op naar 21 december, onze laatste competitiewedstrijd van de najaarsreeks, om daar het feestje een mooi vervolg te geven.

Leiders JO13!