Close

Wij nemen ons petje voor u af!

Vrijwilligers van VV Poolster,

De uitnodigingen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond zijn verstuurd. Dit jaar is er voor het eerst voor gekozen om de uitnodiging digitaal te versturen voor zover er een e-mailadres bekend is van de vrijwilliger. Een kleine groep mensen heeft de uitnodiging in de brievenbus kunnen aantreffen. Er is geprobeerd om de lijst met vrijwilligers zo compleet mogelijk te maken. Mocht u, ondanks de zorgvuldigheid, geen uitnodiging hebben ontvangen dan kunt u de onderstaande uitnodiging als zodanig beschouwen. Het bestuur ontvangt dan graag een berichtje zodat de vrijwilligerslijst zo actueel mogelijk wordt. Het kan ook zo zijn dat het e-mailadres dat bekend is bij Poolster niet meer juist is, ook in dat geval ontvangt het bestuur graag een bericht. Dit kan op o.a. op het volgende emailadres: secretaris@vvpoolster.nl

 

Het bestuur van VV Poolster nodigt u, samen met uw partner, van harte uit om aanwezig te zijn op de jaarlijkse vrijwilligersavond. Deze zal gehouden worden op vrijdag 15 november in onze kantine. Inloop is vanaf 19:30 uur en het programma van de avond zal starten om 20:00 uur.

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen een vereniging zoals VV Poolster. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Het bestuur van VV Poolster is dan ook zeer verheugd vele uitnodigingen te mogen versturen voor de vrijwilligersavond.

Het thema voor deze avond is “wij nemen ons petje voor u af”. Het programma blijft voor u nog een verrassing maar het belooft een leuke en gezellige avond te worden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en ruimte om er met elkaar een leuke avond van te maken.

Wij hopen dan ook dat u aanwezig zult zijn tijdens de vrijwilligersavond op vrijdag 15 november.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Poolster

www.mersinlist.com | adana escort | eskisehires.com