Alvorens u in te schrijven dient u zich het volgende te realiseren: indien u in de laatste 5 jaren lid bent geweest van een andere voetbalvereniging treedt de overschrijvingsprocedure in werking.

[[[["field19","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field36","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field37"]],"and"]]
1 Step 1
Vrijwilligerswerk
Om de vereniging goed te kunnen laten functioneren, zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Daarom doen wij niet alleen een beroep op de senioren, maar ook op de ouders van de jeugdleden.
Betaling
Ieder lid c.q. ouder is zelf verantwoordelijk om de contributie maandelijks automatisch over te maken op bankrekeningnummer: NL31SNSB0904002837 t.n.v. voetbalvereniging Poolster.
Beëindiging lidmaatschap
Opzegging van het lidmaatschap door het lid kan slechts geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar en met inachtneming van 4 weken opzegtermijn. Opzegging moet dus vóór 2 juni binnen te zijn.
Het formulier is naar waarheid ingevuld
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right