Wij zijn nu meer dan een jaar verder en de Corona virus houdt ons nog dagelijks bezig.
Elke dag zijn er weer mensen die positief worden getest en vele worden opgenomen in een ziekenhuis.

Hierdoor is ons geliefde kaart- en sjoelavond  om de veertien dagen nog steeds niet mogelijk.
Ongeveer 20 kaartliefhebbers en 10 sjoelsters missen het spelletje maar vooral de sociale contacten.

Even een praatje of opmerking en met elkaar lachen, het strijden om de punten op een sportieve manier, dat alles wordt gemist.

De gezellige Poolster avonden waar sport en ontspanning elkaar ontmoeten, kijken wij naar uit.

Nu na de zomer een ieder gevaccineerd kan zijn, hoopt de commissie dat het in september weer mogelijk wordt te spelen om de punten.

Iedereen die de spelregels Amsterdams klaverjassen kent is hartelijk welkom en houdt u meer van de vliegende brikken sluit u zich dan aan bij de sjoelsters.

Voetbalvereniging Poolster is niet alleen een vereniging om te voetballen maar zorgt ook breder voor sociale contacten in de kantine en in de gymzaal voor liefhebbers van het volleyballen.

De  kaart- en sjoelcommissie

Gerhard Olinga

Tonny Meijer

Voor informatie kunt u contact opnemen met Gerhard Olinga telefoon 0596-591600 of Tonny Meijer 06-57303338 of per e-mail tonnymeijer@msn.com