Lijkt het je leuk om te volleyballen? Kom dan eens langs op een woensdagavond in de sporthal van sportpark Oldencate in Spijk. We volleyballen daar recreatief van 20:30 uur tot 22:00 uur. Kom gerust eens vrijblijvend een keer meespelen. Van september t/m mei spelen we op de laatste vrijdag van de maand een recreatief toernooi in sporthal “de Ringen” in Delfzijl. Altijd leuk en gezellig om hieraan mee te doen om zo eens tegen wat andere teams te spelen. Voor de wat fanatiekere leden spelen we met een team mee met de Noordelijke Volleybal Competitie m.i.v. september 2019. We spelen als onderdeel van de v.v. Poolster en de contributie loopt dan ook via de v.v. Poolster. Een volleybal seizoen loopt van september t/m juni, de kosten bedragen € 10,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier volleybal. Het aanmeldformulier kan digitaal worden ingevuld en zal door José Hofstee, als ledenadministrateur van v.v. Poolster, worden verwerkt in Sportlink.

Ieder lid is zelf verantwoordelijk om de contributie maandelijks automatisch over te maken op bankrekeningnummer: NL31SNSB0904002837 t.n.v. voetbalvereniging Poolster onder vermelding van je naam en  volleybalgroep.

 

Als je meer informatie wilt dan kun je contact opnemen met Robby Buurma via het volgende e-mailadres : volleybal@vvpoolster.nl

Hopelijk zien we je gauw een keer op een woensdagavond in de sporthal.