VV Poolster kent een aantal commissies met enthousiaste vrijwilligers. Op deze pagina vindt u de commissies die binnen de voetbalclub actief zijn.
Pagina wordt aangevuld!

Sponsorcommissie

Sponsoring vv Poolster

Poolster is opgericht op 13 juli 1933 en is een begrip in Spijk en weide omgeving. Poolster staat voor sfeer en gezelligheid, maar zeker ook voor prestatie.
Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Sponsorinkomsten zijn naast contributie en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging.
Dankzij deze aanvullende fondsen kunnen we contributies betaalbaar houden  en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.
De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle “commerciële activiteiten“ binnen onze vereniging. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen en te promoten en uniformiteit te hebben binnen vv Poolster.
Sponsoren zijn altijd welkom en mogen aangedragen worden door leden, maar om de belangen van alle partijen goed te kunnen behartigen is het van belang dat het via de sponsorcommissie loopt.
Deze ambities kunnen we niet realiseren zonder de inzet van onze leden, vrijwilligers en maatschappelijke partners. Door middel van sponsoring kunt u als bedrijf of ondernemer de maatschappelijke partner worden van vv Poolster. Wij beogen met de sponsoring een samenwerking, waarbij zowel de sponsor als vv Poolster voordeel behalen.
We bevelen onze sponsoren ook van harte bij onze leden aan en proberen als club ook ons steentje, waar het kan, er aan bij te dragen.
Ook proberen we met regelmaat een sponsoravond te organiseren om onderling te netwerken en de banden te verstevigen.

Sponsorcommissie vv Poolster
Alje Boer, Klaas Kooistra, Dennis Smit en Klaas ter Veer

Info: sponsoring@vvpoolster.nl of
Klaas Kooistra 06-51473596

Toernooicommissie

Wat is de toernooicommissie:

Hallo! Wij zijn de toernooicommissie (Henk Koerts, Sander Swijghuizen, Peter Westerhuis & Niels Smit). Wij als toernooicommissie organiseren jaarlijks clubdag, oudjaarstoernooi en het Poolster zomertoernooi. Dit pakken wij jaarlijks met veel plezier op. Mochten er leuke of nieuwe activiteiten bedacht worden door u, dan staan wij altijd open voor nieuwe alternatieven. Mocht u geïnteresseerd zijn in het deelnemen in onze commissie, of heeft u vragen over onze commissie of onze activiteiten, dan kunt u bij een van de leden van de commissie terecht.

Groet, de Toernooicommissie

Seniorencommissie