Sponsoring van de vv Poolster, hetgeen in de afgelopen 85 jaar een goede naam heeft opgebouwd, kan veel voor u betekenen. De senioren-en jeugdelftallen staan bekend door niet alleen op sportief gebied te presteren, maar ook zeker op sociaal vlak.

Sponsoring, waarbij de naam van de sponsor op welke wijze dan ook wordt uitgedragen, zal bijdragen tot een toenemende naamsbekendheid van de sponsor.

Wij zijn uw steun waard. Hieronder volgt een overzicht van de diverse mogelijkheden van sponsoring.

Sponsoring middels reclamebord:

• Het plaatsen van een reclamebord rond het hoofdveld.
  • Kosten €130,00 per jaar
  • Kosten aanschaf bord en drukwerk komen voor rekening van de sponsor
  • Contractperiode van minimaal 3 jaar

Sponsoring middels advertentie op www.vvpoolster.nl

• Een advertentie met naam, logo en doorlink naar eigen de website
  • Kosten €75,00 per jaar

Sponsoring middels wedstrijdbal

• Het schenken van de wedstrijdbal voorafgaand aan een thuiswedstijd van het 1e Uitnodiging bij de vereniging voor het aanbieden van de wedstrijdbal en bijwonen van de thuiswedstrijd.
  • Kosten €100,00 per wedstrijd.
  • Mogelijkheid per thuiswedstrijd

Sponsoring middels beeldweergave

• Weergave van bedrijfsnaam, logo of advertentie op de drie schermen aanwezig binnen de vereniging in de kantine, bestuurskamer en in de spelerslounge
  • Kosten €100,00 per jaar

Samenstellen combinatiepakket

• Het is mogelijk om van de hierboven beschreven sponsoring mogelijkheden een combinatie van 3 opties samen te stellen als sponsorpakket.
  • Kosten €275,00 per jaar
  • Contractperiode van minimaal 3 jaar

Heeft u vragen over de hierboven beschreven mogelijkheden of interesse in één van de diverse opties neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie.

sponsoring@vvpoolster.nl

U kunt ook bellen met Klaas Kooistra, 06-51473596