club-van-20-banner

De Club van € 20,- is een onderdeel van de v.v. Poolster en heeft als doel extra financiële impuls te geven aan onze club.
Op deze manier kunnen wij samen op een goede manier investeren voor extra faciliteiten binnen onze voetbalvereniging.

Welk doel heeft de Club van € 20,-?
Ieder jaar is er een nieuw doel wat gerealiseerd gaat worden d.m.v. jouw bijdrage. In seizoen 2012-2013 zijn de nieuwe dug-outs bij het 2e veld gerealiseerd. Een prachtig resultaat!

Het doel voor het seizoen 2013-2014 was het realiseren van een elektronisch scorebord bij het hoofdveld. Samen met een aantal sponsoren is inmiddels het mooie scorebord in gebruik !!

Voor het seizoen 2015-2016 is gespaard voor een grote televisie in de kantine in combinatie met software waarmee we het programma, uitslagen, sponsoren, activiteiten, foto’s en veel meer in de kantine continue kunnen laten afspelen.

Wilt u ook deelnemen? Vul dan onderstaand formulier in en help uw vereniging aan extra’s die de vereniging zelf niet makkelijk kan realiseren.

Jullie kunnen nu al scoren vanaf de zijlijn door een bijdrage van euro 20,- over te maken op rekeningnummer NL31SNSB0904002837 t.n.v. v.v. Poolster, Spijk met vermelding Club van 20.

Lid worden van de Club van € 20,- betekent:

  • Het steunen van onze voetbalvereniging
  • Een eervolle vermelding op ons bord in de kantine
  • Ieder jaar een gezellige en informatieve bijeenkomst
  • Samen achter onze club staan!

Alvast hartelijk dank,
Commissie Club van € 20,-
Klaas Kooistra, Klaas ter Veer en Alje Boer