Alvorens u in te schrijven dient u zich het volgende te realiseren: indien u in de laatste 5 jaren lid bent geweest van een andere voetbalvereniging treedt de overschrijvingsprocedure in werking.

[[[["field19","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field36","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field37"]],"and"]]
1 Step 1
Vrijwilligerswerk
Om de vereniging goed te kunnen laten functioneren, zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Daarom doen wij niet alleen een beroep op de senioren, maar ook op de ouders van de jeugdleden.
Betaling
Ieder lid c.q. ouder is zelf verantwoordelijk om de contributie maandelijks automatisch over te maken op bankrekeningnummer: NL31SNSB0904002837 t.n.v. voetbalvereniging Poolster.
Contributie
Het beëindigen van uw lidmaatschap kan slechts op twee momenten in het seizoen. Houd bij het beëindigen van uw lidmaatschap rekening met het einde van het voetbalseizoen. Deze loopt altijd van 1 juli tot en met 30 juni. (Afmelding tussen 1 juli en 1 januari 50 % van de jaarcontributie + KNVB-afdracht) - (Afmelding tussen 1 januari en 1 juli : Volledige jaarcontributie)
Beëindiging lidmaatschap
Opzeggingen dienen altijd vóór 15 december of vóór 30 juni binnen te zijn. Na deze datum bent u weer voor een half jaar contributie plichtig.
Het formulier is naar waarheid ingevuld
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right