Close

Belangrijk bericht voor leden!

Vanaf het seizoen 2017-2018 gaat het amateurvoetbal over op het digitale wedstrijdformulier. Dit betekent onder andere dat de de spelerspas van plastic gaat verdwijnen. Om als leden van de v.v. Poolster gebruik te kunnen maken van het digitaal wedstrijdformulier is het van belang dat een ieder lid de wedstrijdzaken app download. Met het e-mailadres waarmee het lid binnen onze vereniging geregistreerd staat kan een account worden aangemaakt. Een account is verplicht om op het wedstrijdformulier te komen en dus wedstrijden te kunnen spelen. De foto's van reeds bestaande spelerspassen worden overgenomen op de digitale spelerspassen. Spelers waarvan nog geen pasfoto bekend is, dienen dit zelf via de app door te geven.

Om u op weg te helpen bij het downloaden van de app en het aanmaken van een account kunt u volgende links raadplegen. Ook het onderstaande filmpje geeft een duidelijk beeld van wat u als lid nog dient te regelen. Heeft u hierover, dan kunt u contact opnemen met: secretaris Peter Kooistra, 06-19995304.

http://www.knvb.nl/assist/wedstrijdbepalingen/wedstrijdzaken/assist-bestuurders/veelgestelde-vragen 

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal