Close

Geslaagde openingsBINGO

Afgelopen vrijdag, 24 november, kon er eindelijk weer een Bingo-avond worden georganiseerd door onze activiteitencommissie. In de nieuwe kantine waren ruim 60 deelnemers aanwezig om het spel te spelen en werd de avond als Openingsbingo met surprises aangemerkt. De te winnen prijzen waren allemaal ingepakt en men kon daardoor niet zien welke prijs gewonnen werd. Het was simpelweg een keuze maken op gevoel en werden winnaars verrast met tegoedbonnen van diverse aard, huishoudelijke artikelen, items voor het interieur en diverse lekkernijen.

De aanwezigen kregen bij aanvang van de avond allen een mooie Poolster-pen in een cassette. In een aantal cassettes was een briefje gedaan waarmee de gelukkigen een prijsje konden afhalen. Uiteraard mocht iedereen wel de pen mee naar huis nemen. De toon voor de avond was hiermee gezet. Er werden 6 bingorondes gespeeld, per twee afgewisseld met een korte pauze. Daarna was het tijd voor een superronde waarbij het geld dat werd opgehaald weer werd ingezet als prijs voor een rij of voor de volle kaart. Zo gingen een aantal mensen met meer geld naar huis dan dat ze gekomen waren.

Het was een gezellige avond, met deelname van jong en oud, die zeker voor herhaling vatbaar is. Het is dan ook de intentie om in de 2e of 3e week van januari wederom een bingo-avond te gaan organiseren (12/01 of 19/01). We zullen daar spoedig een mededeling over uitsturen maar de liefhebbers kunnen alvast rekening houden met deze data.

We danken iedereen voor de komst. Fijn dat een dergelijke activiteit goed bezocht wordt. Het geeft de commissie energie om wederom en spoedig een bingo-avondje te organiseren!

Bingo 24 november