Close

Jeroen de Groot nieuwe hoofdtrainer vv Poolster

Vanaf seizoen 2020-2021 is Jeroen de Groot de hoofdtrainer van vv Poolster. Met deze trainer heeft de club een gemotiveerde en enthousiaste opvolger gevonden voor Jaap Danhof, die eerder dit seizoen heeft aangegeven te stoppen als hoofdtrainer bij vv Poolster.

Jeroen is woonachtig in Groningen, maar geboren en getogen in Spijk. Hij is begonnen als pupil bij vv Poolster en was tot en met vorig seizoen actief in het 1e elftal.

Na enkele jaren jeugdtrainer te zijn geweest, was Jeroen in het seizoen 2018/2019 trainer van het 2e elftal. Dit seizoen is Jeroen als trainer actief bij Oranje Nassau 2, die in de reserve hoofdklasse speelt. Hij staat met ON 2 op dit moment op de 10e plaats in de zeer sterke klasse met o.a. HZVV 2, Harkemase Boys 2 en Flevo Boys 2. Tijdens dit seizoen heeft Jeroen veel ervaring opgedaan bij ON 2, maar ook in de keuken gekeken bij hoofdtrainer Erwin Heerlijn van ON 1.

Het bestuur is dan ook zeer in zijn nopjes met de terugkeer van Jeroen, maar nu in de rol van hoofdtrainer.

Het bestuur hoopt dat zowel Jeroen de Groot bij ON 2 als Jaap Danhof bij vv Poolster het seizoen goed af kunnen sluiten.

Bestuur vv Poolster