Close

Nieuwsbericht van het bestuur

Inschrijving KvK
Het nieuwe bestuur is ingeschreven in de KvK. Dat heeft langer geduurd dan we dachten. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld nog steeds niet bij de bankrekeningen. We hopen eind volgende week de eerste bankpasjes te krijgen. De financiële commissie kan dan ook concreet met haar taak beginnen. Door deze vertraging zal de eerstvolgende ALV ook langer op zich laten wachten. We houden u op de hoogte!  

Kennismaking commissies
Inmiddels heeft het bestuur kennis gemaakt met een delegatie van Dorpsbelangen. Het was een fijn gesprek. We proberen waar kan, de verbinding met elkaar te maken. VV Poolster heeft inmiddels ook het bedrag van Dorpsbelangen ontvangen, dat men nog tegoed had van de nieuwjaarsvisite. 
Een week geleden hebben we kennis gemaakt met de sponsorcommissie. We hebben o.a. gepraat over hoe we de administratie/contracten van sponsoren wegzetten en hoe we onze sponsoren behouden in tijden van Corona. Verder hebben we gepraat over hoe we nieuwe sponsoren kunnen bereiken. De mannen gaan weer vol enthousiasme van start, waar we hen erg dankbaar voor zijn! 
Deze week hebben we met een aantal volleyballeden kennis gemaakt. We hebben het o.a. gehad over contributie, nieuwbouw, budget en kleding. Het was een fijn gesprek waar goede afspraken zijn gemaakt.   

Nieuwe vloer in de keuken
De keuken heeft een nieuwe vloer gekregen. Er ligt nu een laminaatvloer in. Enthousiaste vrijwilligers hebben op deze manier de keuken flink opgefleurd. Dank hiervoor!  

Nederland doet
De voetbalvereniging doet dit jaar mee aan “Nederland doet”. Op vrijdag 28 mei werken we samen met Dorpsbelangen. Met een zo groot mogelijke groep willen we het dorp Spijk schoonmaken. We hopen van harte dat veel kinderen (jonge kinderen graag met begeleiding) én volwassenen meedoen. We verzamelen ons om 14.00 uur op de parkeerplaats bij Kindcentrum `t Maar. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Materiaal is aanwezig en voor een versnapering wordt gezorgd. De schoonmaakactie duurt tot 17.00 uur.
Op zaterdag 29 mei doen we wéér mee met “Nederland doet”. Op deze dag gaat een aantal vrijwilligers een picknicktafel in elkaar zetten. We hebben hiervoor een bijdrage van het Oranjefonds ontvangen, waarvoor dank! Het scorebord dat op veld 2 stond heeft een opknapbeurt nodig en (ontbrekende) scorebordjes moeten die dag worden gemaakt/schoongemaakt. Wellicht zijn er nog meer klusjes rondom het sportpark die we deze ochtend kunnen uitvoeren. Wie geeft zich op? We beginnen deze dag om 9.00 uur. Plaats: terras VV Poolster. Natuurlijk houden we ons aan de regels van het RIVM. U kunt zich opgeven bij Eltje Pijper: eltjepijper@home.nl We hopen dat veel mensen zich aanmelden. We maken er een gezellige, ontspannende ochtend van!  

Marktplaats Spijk
We zijn verheugd u te kunnen melden dat ook de voetbalvereniging meedoet aan Marktplaats Spijk. De activiteitencommissie heeft dit met veel enthousiasme opgepakt. U kunt de stand van Poolster vinden aan de kleine Dijkstraat, naast kapper “Zijn stijl, haar stijl”. Steunt u onze club ook en vangt u een eendje, raadt u hoeveel knikkers er in een pot zitten of drinkt u gezellig een kopje koffie/thee bij ons?  

Veld naast Kindcentrum `t Maar
Deze week is er veel werk verzet op het veld naast school. Het veld is helemaal geëgaliseerd. Het inzaaien zal zeer binnenkort gebeuren. 

Website
Heeft u de vernieuwde website al gezien? Alle belangrijke info staat inmiddels weer op de site. De website zal de komende tijd worden aangevuld. Heeft u iets voor de website, dan kunt u dat altijd mailen. Op de homepagina van de website (rechterkant) staat een link waar u informatie en eventuele bijlagen naartoe kunt sturen.    

Lichtmasten en lampen te koop
U heeft in een eerder nieuwsbericht kunnen lezen dat we de lichtmasten met lampen hebben laten weghalen op het veld naast school. We hebben deze over! Wilt u of weet u iemand die dit wil overnemen? Laat het ons weten. U kunt altijd één van de bestuursleden aanspreken of u stuurt een mail naar: secretaris@vvpoolster.nl. Tevens hebben we nog minimaal 4 extra armaturen voor op de lichtmasten te koop. Alles gaat tegen elk aannemelijk bod weg.    

Samenwerking Holwierde
Het afgelopen seizoen, dat door Corona een raar seizoen was, hebben we samengewerkt met VV Holwierde. De samenwerking gaan we de komende tijd evalueren. Inmiddels hebben leiders en trainers al een bijeenkomst gehad. Zéér binnenkort worden ook de ouders/verzorgers van jeugdleden uitgenodigd om de samenwerking te evalueren. We vinden het fijn om veel ouders/verzorgers te begroeten!    

Nieuwbouw
Op donderdag 6 mei heeft de nieuwbouwcommissie weer een overleg. We hopen dan weer met nieuws te kunnen komen. 

Afsluiting seizoen
Op dit moment zijn we aan het onderzoeken of we op een verantwoorde manier een seizoensafsluiting kunnen organiseren. We houden u op de hoogte.