Close

Op 1 juli groot feest bij V.V. Poolster

Voetbalvereniging Poolster viert op 1 juli haar 90-jarig bestaan. De gehele dag vinden er tal van activiteiten plaats op het sportcomplex. De dag wordt afgesloten met een groot feest.

De jubileumcommissie heeft een prachtige dag georganiseerd dat om 09.30 uur begint met activiteiten voor de jeugd t/m O-15. Rond de klok van 12.00 uur zal de finale van de penaltybokaal plaatsvinden en om 12.45 uur worden de activiteiten voor de jeugd afgesloten met het eten van pannenkoeken. De lunch voor de jeugd wordt aangeboden door de club.

`s Middags, van 13.00 uur tot 16.30 uur, wordt er een toernooi voor de senioren, dames en O-17 georganiseerd. Ook oud-leden mogen hieraan meedoen en kunnen zich opgeven via de mail: secretaris@vvpoolster.nl

Na het toernooi is er gelegenheid om op de club een hapje te eten. De Vesting zal met catering aanwezig zijn. Iedereen kan hier gebruik van maken.

Het eerste elftal speelt om 19.00 uur een jubileumwedstrijd tegen oud eerste elftal spelers van 2004-2005.

De komende weken worden er in het kader van het 90-jarig bestaan loten verkocht. We hopen dat u de club ook steunt. De trekking van de loterij zal rondom de jubileumwedstrijd plaatsvinden.

Om 21.00 uur zal de dag met een groot feest worden afgesloten, met o.a. medewerking van DJ Julian.

IEDEREEN is van harte welkom om het 90-jarig bestaan van de club te vieren! We hopen u te zien!