Close

Open dag v.v. Poolster 10 juni met officiële opening kunstgrasveld.

Op 10 juni aanstaande organiseert v.v. Poolster een grootse open dag. Tijdens deze dag zal onder andere het kunstgrasveld feestelijk worden geopend. Het nieuwe kunstgrasveld is qua sportfaciliteiten en sportaanbod een verrijking voor v.v. Poolster, Spijk en heel haar verzorgingsgebied. Met het nieuwe kunstgrasveld wordt getracht een duurzaam aanbod te realiseren om  te allen tijde te kunnen sporten.

De open dag is bestemd voor zowel leden, oud-leden als niet-leden. Reeds op vrijdagavond 9 juni wordt het weekend feestelijke afgetrapt met het Poolster Zomer Toernooi. Een groot aantal JO19 elftallen komt deze avond in actie

Op zaterdag 10 juni wordt het  Poolster Toernooi vervolgt vanaf 09.30 uur. In de middag wacht een uitgebreid programma. Voor zowel oud-leden als huidige leden is vanaf 14.00 een seniorentoernooi georganiseerd. Voor velen zal dit een weerzien zijn met oud-bekenden uit hun Poolster tijd. Gelijktijdig is er een sport- en spelmiddag voor de jongere jeugd georganiseerd. Ook vriendjes en vriendinnetjes van onze jeugdleden zijn van harte welkom bij deze sport- en spelmiddag.
In onze kantine is het mogelijk een fotoreportage te bekijken van de aanleg van het kunstgrasveld. Tevens zijn er foto’s aanwezig van de vereniging van de afgelopen jaren. Zeker een kijkje waard!

Het middagprogramma wordt afgesloten met een demonstratie van ‘walking football’. Walking football – waarbij alleen gevoetbald mag worden in wandeltempo – is al enkele jaren een trend op het gebied van sport onder de veelal oudere leden die graag willen blijven voetballen. Het walking football team van v.v. Noordpool verzorgt voor ons een demonstratie.

Vanaf 18.00 uur zal de feestelijke opening van het kunstgrasveld van start gaan. Onder begeleiding van Henk de Haan zullen speeches worden verzorgd door onze voorzitter Edward Stulp en wethouder van de gemeente Delfzijl dhr. Jan Menninga. Vervolgens zal de officiële opening verricht worden door ons oudste lid dhr. Eise Mollema, ons jongste lid Robin Heun en door wethouder dhr. Jan Menninga. Het geheel zal muzikaal begeleid worden door de Blauwbloezen.
Om 19.00 uur zal onder leiding van arbiter dhr. Roelof Luinge een wedstrijd gespeeld worden tussen v.v. Poolster en oud-FC Groningen. Oud-FC Groningen treedt onder andere aan met Sander van Gessel, Paul Matthijs en Melchior Schoenmakers. Deze wedstrijd zal twee keer 30 minuten in beslag nemen.
Na de wedstrijd volgt vanaf 20.30 uur feest met muzikale medewerking van coverband Cheerz! en DJ Julian. Wij willen u langs deze weg graag uitnodigen om dit spektakel samen met ons mee te maken.

Bestuur v.v. Poolster

Commissie open dag

Voor het programma zie onderstaande flyer: