Poolster F2 – Eenrum F1

Op wederom een mooie zonnige zaterdagmorgen 3 oktober waren de toppers van F2 er weer helemaal klaar voor. Direct na de aftrap waarbij elk z’n plekje nog maar net had gevonden was er gelijk al een kans voor onze jongens, maar deze ging aan onze neus voorbij. Ook Eenrum liet een kans liggen. Na wat leuk heen en weer gespeeld te hebben op het middenveld was dan na een kwartier de eerste goal voor Poolster een feit, deze werd gemaakt door Sem met een assist van Ruben. Al gelijk hierna was na mooi overspelen van Arjan via Ruben naar Twan daar bijna het tweede doelpunt. Nog geen minuut later gingen Sem en Twan samen op de keeper af en was daar het welverdiende tweede doelpunt binnen, gemaakt door Sem. Op het middenveld stonden Wesley en Jarno hun mannetje en hielden alles goed in de gaten. Ook Merijn was goed scherp vanmorgen en hield de bal nauwlettend in de gaten. Het duurde dan ook niet lang of het volgende punt werd gescoord, deze mocht Twan op zijn naam zetten. De verdediging was heel sterk waardoor een goed potje voetbal voor de tegenstanders lastig was. Arjan vocht voor wat hij waard was en gunde de tegenpartij maar weinig ruimte. Vlak voor rust kwam Eenrum ineens met een schot op doel, maar daar stond Luc als een rots en hun goal bleef uit, zo gingen we richting kleedkamer met een 3-0 voor. De tweede helft werd van keeper gewisseld en was het Sem die deze positie overnam. Even leek het een makkelijke wedstrijd te worden, maar niets was minder waar. Eenrum was nog niet van plan de strijd op te geven en kwamen de tweede helft heel sterk terug, aan onze kant daarentegen was het weer even zoeken naar de juiste plek. Luc en Merijn lieten zien mooi te kunnen overspelen, de bal ging naar Jarno, die een mooie kans kreeg maar onbenut liet. Hiena kwam Eenrum aan de bal, kreeg een kans maar ging naast. Poolster weer aan de bal met een kans voor Merijn, maar deze ging ook naast. Na wat gerommel op het middenveld bij onze boys nam Eenrum de bal over en scoorde hun eerste goal. Vlak daarna volgde al snel het tweede doelpunt voor de tegenpartij. En ook de derde bleef niet lang op zich wachten. De stand was 3-3, na een wissel kwam Arjan er weer in en was niet van plan Eenrum nog een goal te gunnen, deze bleef dan ook achterwege. De spanning langs de lijn werd groter, en was ook af te lezen op het gezicht van de leiders die met z’n drieen vertegenwoordigd waren. Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Wesley nog een mooie kans maar kwam net te kort. Ook Twan was na een flinke botsing niet van plan op te geven. Gelukkig is het bij 3-3 gebleven. Een top wedstrijd met mooie en spannende momenten. F2 bedankt voor deze mooie wedstrijd. 20151003_105634_resized 20151003_105924_resized 20151003_110040_resized 20151003_111944_resized 20151003_112023_resized 20151003_112236_resized 20151003_112314_resized