Poolster F2 laat zich zien!

Na een super leuke voetbalclinic vrijdagavond stonden de jongens van F2 weer te popelen om het veld op de te gaan. Noordpool F2 was de tegenstander, de moeders langs de lijn dachten dat het wel eens een pittig potje zou kunnen worden.

Merijn nam vandaag het doel voor zijn rekening, het doel moet gelijk vanaf minuut 1 flink verdedigd worden, maar na een paar minuten weet Arjan het doel van de tegenstanders al te bereiken 1-0.

Niet heel veel later valt ook doelpunt nummer 2 die er mooi werd in geschoten door Sem, je ziet de jongens groeien, de tegenstanders kregen het zwaar te verduren want de verdedigingslinie met Wesley, Jay, Ruben en Jarno laten de jongens bijna geen kans om bij het doel te komen.

Na een handsbal van Poolster viel na een penalty het 1ste doelpunt voor Noordpool, Merijn zat in de goede hoek maar miste net een extra stukje schoenmaat om de bal tegen te houden. Net voor rust stijgt de spanning langs de lijn behoorlijk, want Twan racet mooi op het doel af maar de keeper wist hem net tegen te houden, maar de 3-1 werd direct daarna op het scorebord genoteerd.

De tweede helft was nog niet begonnen of de bal ligt alweer bij de tegenstander in het doel 4-1. Poolster moest daarna even flink verdedigen , want er waren 2 corners achter elkaar maar de boys van Poolster F2 wisten de bal knap tegen te houden. De tegenstanders bleven in de buurt van het doel van Poolster en helaas glipte de bal het doel in 4-2 , maar dit mocht de pret niet drukken want de boys waren er nog niet klaar mee.

Een paar super mooie kansen misten net het doel, maar na geweldig overspel viel het 5de en het 6de doelpunt bij de tegenstanders in het doel! De moeders hadden het goed in gezien, maar wat heeft F2 zich even laten zien op het veld!