Poolster F3 dichtbij 1e overwinning

Afgelopen zaterdag (08-11-2014) stonden de talenten van Poolster F3 al om 08.15 uur op de parkeerplaats om te vertrekken naar Zeerijp. De tegenstander was die dag De Fivel F2. Ook een nieuw team dat, net als wij, nog niet ingedeeld is in de competitie. Om stipt 09.00 uur floot de scheidsrechter voor het eerst, alleen waren de jongens van F3 op dat moment nog niet helemaal wakker. Het stond namelijk na 5 minuten al 3-0 voor De Fivel. Toen de jongens van Poolster F3 even later wakker waren begon het gelijk goed te lopen. De verdedigers konden de talentvolle spits van De Fivel aardig afstoppen en de middenvelders gingen steeds vaker mee naar voren om spits Deni te helpen. We gingen rusten met een 5-2 achterstand.

Nadat we in de rust wat aanwijzingen hadden gegeven, begonnen de jongens met frisse moed aan de 2e helft. We begonnen gelijk goed, de tegenstander is op één moment na niet echt gevaarlijk meer geweest. Uiteindelijk kwamen we terug tot 6-5 en was er net te weinig tijd om de verdiende gelijkmaker in het doel te trappen. Erg zonde, maar je ziet de jongens iedere week een stukje vooruit gaan. Volgende week staat er opnieuw een wedstrijd tegen De Fivel F2 op het programma, ditmaal om 09.00 uur in Spijk.