Close

Sponsor van de Week

timmers logo full

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en vakkundig klusbedrijf in de omgeving van Groningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij met ruime ervaring, zowel kleine als grote klussen voor u verzorgen. Van timmerwerk tot volledige aanbouw, u bent altijd verzekerd van een mooi en vakkundig eindresultaat.

Op deze website vindt u een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Heeft u een speciale klus? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen via het contact formulier.

In Groningen hebben huishoudens en bedrijven in bepaalde gebieden veel last van aardbeving schade. Bekijk op onze pagina over aardbeving schade hoe u kunt profiteren van een aantrekkelijke vergoeding. Wij helpen u graag verder.

Klussenbedrijf Timmers is al 20 jaar dé specialist op het gebied van klussen in Groningen aan zowel bedrijfspanden als woningen. Wij proberen tijdens de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. U kunt hierbij denken aan weinig overlast en snelle en vakkundige afwerking. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo krijgen wij regelmatig de huissleutel van klanten als zij op vakantie gaan, zodat als zij terugkomen alle werkzaamheden zijn verricht.

Klussenbedrijf Timmers staat voor:

  • Vakkundige afwerking
  • Een eerlijke en betrouwbare aanpak
  • Verzorgen van onderhoud, installatiewerk en verbouwing.
  • Een echte specialist op het gebied van klussen voor bedrijven en particulieren
  • 20 jaar ervaring
  • Het beste vakwerk van uitstekende kwaliteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u direct de mogelijkheden weten dan kunt u via de onderstaande telefoonnummers meteen contact met ons opnemen. Tijdens het persoonlijke gesprek kijken wij samen naar de verrichte werkzaamheden en komen zo tot een prijsopgave.

timmers foto's

timmers waarom ons

Aardbeving schade

Jaarlijks vinden er in Nederland tientallen kleine aardbevingen plaats. Deze aardbevingen komen vooral voor in het zuiden van Nederland en helaas dus ook in Groningen. Het kan voorkomen dat de aardbeving zo hevig is dat er schade aan het huis ontstaat. Voor deze gevallen van aardbeving schade heeft de gemeente Groningen op 17 januari 2014 een akkoord gesloten met betrekking tot de gaswinning. Het akkoord ‘’vertrouwen op herstel en herstel van vertrouwen’’ houdt in dat voor de komende 5 jaar, van 2014 tot 2018, 125 miljoen euro is gereserveerd. Dit bedrag houdt in dat u maximaal €4000 kunt ontvangen voor de waardevermeerdering van de woning.  Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit.

Tegemoetkoming

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de tegemoetkoming voor aardbeving schade. U kunt in aanmerking komen voor deze regeling als u woont in een van de volgende gemeentes: Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum. De regeling staat open voor woningeigenaren in deze negen gemeenten waar door de NAM voor tenminste 1000 euro aardbevingsschade is vastgesteld. En voor mensen die op of na 17 januari 2014 een bestaande woning hebben gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd hebben gekregen. Ook woningeigenaren die hun huis bouwkundig (laten) versterken in overeenstemming met een schriftelijk advies van de NAM kunnen een beroep doen op de vergoeding.

Door de ruime ervaring van Klussenbedrijf Timmers bent u bij het juiste adres als het gaat om herstel van aardbeving schade. Onze specialisten zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat alle schade tot in de puntjes wordt herstelt. Wij leveren alleen de beste kwaliteit producten en geven u graag advies en ondersteuning bij het aanvragen van de tegemoetkoming bij het SNN.

http://www.klussenbedrijftimmers.nl

timmers logo bright