Close

Sponsor van de Week

Battjes1

 

Onderhoudsbedrijf André Battjes

 

 

 

 

Onderhoudsbedrijf André Battjes is sinds 2006 actief waarin de 39 jarige zelfstandige zijn eigen creativiteit kwijt kon. De ervaringen in loondienst, waarin alleen oplossingen volgens vaste stramien werden geaccepteerd, gingen Battjes tegenstaan waarna hij besloot om zijn eigen bedrijf te starten.

Battjes3
Vaak gaat het in zijn werk om renovatiewerkzaamheden. In de werkplaats in Oosterwijtwerd, worden voorbereidende werkzaamheden, zoals het aanmaken van kozijnen, uitgevoerd. Daarbij tracht Battjes zoveel mogelijk rekening te houden met het karakter van de panden.

Battjes4

 

Het bedrijf krijgt veel aanvragen van huiseigenaren die te maken hebben met aardbevingsschade. Zo nu en dan schrikt Battjes behoorlijk van de opgetreden schade. Scheuren in huizen worden volgens de HAS-methode gerepareerd.

Battjes2

 

 

 

Een reparatie van aardbevingsschade ziet er globaal als volgt uit ;
Haaks op de scheur worden een aantal voegen van 5 cm diep ingeslepen. Daarna wordt de zaak uitgespoeld en krijgt het de tijd om goed te drogen. Vervolgens worden er in de uitgeslepen voegen roestvrijstalen spiraalankers geplaatst in een bed van epoxy. Als dit voldoende uitgehard is, wordt de voeg weer aangebracht.

 

 

Battjes5Onderhoudsbedrijf Battjes kan bij aardbevingsschade de schademelding verzorgen en verder voor de klant optreden als contactpersoon. De klant hoeft dan feitelijk zelf niets te doen.

Een schade-expert neemt de schade op, fotografeert de schade en stelt een rapport op. Als de schade wordt toegekend, maakt Battjes een offerte en stuurt die naar de expert. Na goedkeuring van de offerte worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Na opmaak van de factuur wordt deze door de klant voor akkoord getekend. De NAM voldoet daarna aan Battjes de rekening. Kortom, de klant heeft er geen omkijken naar, alle zorg wordt hiermee uit handen genomen.

 

Battjes6