Close

Sponsor van de Week

Per thuiswedstrijd van Poolster 1 zullen twee van onze trouwe sponsoren worden uitgenodigd om een bezoek aan onze vereniging te brengen en de sfeer rond Poolster te proeven. In de twee weken hierop volgend zullen wij vervolgens deze sponsoren in het zonnetje zetten door ze ieder een week in de spotlights te zetten.

DXL ad

Deli XL

Deli XL is totaalleverancier voor de foodservice markt. Het bedrijf is klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.Totaalaanbod in lekkere kwaliteitsproducten Wie zijn gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor wil zetten, heeft verse groenten nodig en goede kwaliteit vlees of vis. Kruidenierswaren en diepvriesproducten. Maar ook tafelservies en schoonmaakmiddelen. Deli XL biedt hierin een totaalaanbod van A-kwaliteit.Advies, inspiratie en efficiëntie. Maar totaalleverancier zijn gaat voor Deli XL verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Zij bieden klanten ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken.

 

 

Met advies, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen dragen zij bij aan het succes van de klanten. Dankzij het fijnmazige distributienetwerk met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en eigen wagenpark is DeliXL in staat om praktisch altijd op tijd bij de klant aan de deur te staan.Met passie voor food en passie voor service werken ze aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor de medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Zij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor medewerkers, klanten en de maatschappij.

Deli XL Groningen

Deli XL Groningen is dé horeca totaalleverancier van de regio. Door onze persoonlijke benadering, onze no-nonsens mentaliteit en onze hoge servicegraad staan ze naast de klant. Zij ondersteunen u zowel bij de inkopen en het verkopen van producten als ook bij het succesvol maken van uw onderneming. Dat maakt Deli XL de meest complete foodservice groothandel. Persoonlijk contact is één van de speerpunten van Deli XL. De medewerkers werken vaak al vele jaren bij het bedrijf en dat geeft veel vertrouwen en een hoge betrouwbaarheid.DXL logo compleet

Deli XL Groningen levert alle versartikelen, diepvriesproducten en kruidenierswaren voor o.a. een succesvolle horecakeuken. Vanzelfsprekend voldoen al hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

De vestiging Groningen is tevens een volwaardige drankengroothandel en kan u voorzien van alle dranken, van frisdrank tot speciaalbieren. Zij beschikken daarnaast over een uitgebreid assortiment sterke drank en hebben een eigen Wijnhuis.

DXL contact

DXL openingstijden

DXL assortiment