Close

Sponsor van de Week

 

perdok logo

Afbouw Perdok al 75 jaar een begrip!perdok 5

 

Stukadoren, siergrindvloeren, sierpleister, glanspleister

Afbouw Perdok is in Groningen, Friesland of Drenthe uw specialist op het gebied van siergrindvloeren, sierpleister, glanspleister en stukadoors werkzaamheden. Afbouw Perdok is ruim 75 jaar een erkend en gerenommeerd afbouwbedrijf die zich altijd in het bijzonder op de particuliere klant heeft gericht.  De stukadoors van Afbouw Perdok doen meer dan alleen het aanbrengen van stukadoorswerk

Stukadoors werkzaamheden van kwaliteit

Dus bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een stukadoor voor een van de onderstaande werkzaamheden:perdok 4

perdok 3

VCA* & ESA certificaat

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn binnen Afbouw Perdok van evenveel waarde als economische belangen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de medewerkers zodat die over de juiste gereedschappen, hulpmiddelen en beschermingsmiddelen beschikken om voor u op een veilige en verantwoorde manier een kwaliteitsvloer te leggen. Dit alles wordt bevestigd door het VCA* certificaat en het ESA erkenningcertificaat.

 

Showroom wand, – vloer en plafondafwerkingen

De specialisten ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of thee in de showroom. Daar zijn voor u op een sfeervolle, overzichtelijke wijze al onze wand, – vloer en plafondafwerkingen geëtaleerd. De deskundige adviseurs staan u graag te woord. Bel voor meer informatie of een offerte op maat (050) 528 06 80 of per mail.

 

perdok map

perdok adres perdok ot