Close

Teamuitje JO11-2

Zaterdag  3 februari zijn we met E2 aan het lasergamen geweest.

 Het is 13.10 uur de kids zijn bijna allemaal aanwezig. De laatsten komen via een spade, scooter of taxi mama binnen . Om 13.15 uur vertrekken we naar Groningen. De auto's zijn vol iedereen heeft er zin in. We parkeren de auto's om 13.45  uur en gaan naar binnen. We hangen onze jassen op en melden ons bij de bar.We worden ontvangen en wegwijs gemaakt.

Na een korte plaspauze worden er 2 teams gemaakt door Sander.  Team 1 onder aanvoering van Sander en team 2 onder aanvoering van Mark. Nu volgt er een speluitleg, daarna worden de pakken aangedaan en gaat het beginnen! De teams gaan de battle zone naar binnen.

Na ongeveer een klein kwartier komen ze weer naar buiten. Allemaal benieuwd naar de scores.  Deze worden vertoond op het scherm. Dan begint de 2e battle iedereen is er weer klaar voor.  En sommigen willen revanche!  Voldaan komen we na een pittige strijd weer naar buiten.

Er staat een drankje met patat klaar om de krachten weer op pijl te brengen.

Als iedereen klaar is krijgen we nog een ijsje.

 Als deze verkoeling ook is weg gewerkt is het weer tijd om naar spijk te gaan . We kunnen terug kijken op een geslaagde middag en is voor herhaling vatbaar 

 Nu op naar de 2e seizoenshelft met een geweldig team.*

*Dank voor dit leuke verslag van de leiders van JO11-2!