Close

v.v. Poolster lanceert in samenwerking met Sporthuis Mossel haar nieuwe kledinglijn

Met trots kunnen we u presenteren dat v.v. Poolster een samenwerking voor de komende jaren is aangegaan met Sporthuis Mossel om een nieuwe kledinglijn te realiseren. Sporthuis Mossel is hiermee kledingsponsor geworden van de v.v. Poolster. Op vrijdag 28 april 2017 werd de samenwerking officieel beklonken in de sportzaak van dhr. Mossel en zijn zoon. Wij kijken uit naar een sportieve en vruchtbare samenwerking.

Mede op basis van duurzaamheid, uniformiteit en regionale binding is er gekozen voor de samenwerking met Sporthuis Mossel.

Vanaf heden is het voor u daarom mogelijk om onze nieuwe kledinglijn te kunnen aanschouwen en aan te schaffen via onze webshop. Via de volgende link kunt u alvast een kijkje nemen in onze nieuwe webshop en kunt u de nieuwe kledinglijn bekijken en reeds aanschaffen. Naast onze kledinglijn kunt u in de webshop voor voordelige prijzen ook accessoires en overige sportproducten aanschaffen. Met het aanschaffen via de webshop steunt u ook de v.v. Poolster! Ook kunt u op onze hoofdpagina aan de zijkant van de site de banner aanklikken om in onze webshop terecht te komen. Tevens is in onze kantine een banner geplaatst waar u onze nieuwe kledinglijn kunt aanschouwen.