Verslag Poolster JO15

Eindelijk is de dag aangebroken, de dag dat Jo-15 misschien kampioen wordt.
Een hele week werd hier al naar toe geleefd.
Ze hebben 3 kansen om kampioen te worden. Het mooiste is vandaag, want ze spelen thuis!

Zou het ze lukken tegen FC Lewenborg, zij staan laatste in de competitie.  Maar je moet het nog wel even doen, WINNEN!
Iedereen was ruim op tijd aanwezig, muziek bij het warmlopen, veel publiek de sfeer zat er al goed in.

Gespannen gezichtjes op het veld, en dan gaat het fluit signaal en zijn ze los.
Het gaat over en weer, ze gaan flink de strijd aan. Het loopt niet altijd even lekker, willen ze te graag?

En dan...... DOELPUNT.... helaas van de tegenpartij 0-1.

Poolster raakt de paal dan weer de lat hij gaat wel 5x naast of in de keeper zijn handen, waarom gaat hij er nou niet een keer in.
Ook bij het publiek loopt de spanning op....
Helaas fluit de scheids, rust!

0-1 de rust in, onderling bespreken we: de vorige keer dat ze daar waren gingen ze ook de rust in met 2-0 en kwamen ze volledig terug in de 2e helft.
Zou het zo zijn? Laten we het hopen.

2e helft... En weer naast de paal weer op de lat, de spanning loopt toch echt op. Zo veel kansen maar hij wil er niet in.

En dan... DOELPUNT en ja Poolster heeft hem gemaakt, wat een opluchting 1-1.

Kom op jongens! Je ziet de wil, ze breken een paar goed keer uit. Maar die paal Hé of weer die lat.
Dan krijgt Poolster een penalty, en die gaat............ erin!!! Yes 2-1, zijn ze nu dan kampioen vraagt iemand?

Pas als de laatste fluit signaal gegaan is zijn ze kampioen wordt er gezegd.

Maar Lewenborg strijdt ook door, het blijft heen en weer gaan. Poolster blijft de beste kansen houden, maar toch scoort Lewenborg 2-2.

Neeeeh, dit ga je toch niet beleven, zou het gelijk spel worden of zouden ze dan toch gaan verliezen, is de spanning dan toch te groot?

De tijd tikt weg, de kansen blijven komen. Poolster is op de flanken steeds sneller dan de tegen partij, maar het doelpunt blijft uit.
De laatste 5 minuten gaan in, kom op jongens wordt er geschreeuwd. En ja door het midden komt het DOELPUNT 3-2.

Vooral gejuich en opluchting langs de kant.

Maar de scheids heeft nog niet afgefloten, de seconden tikken weg... wat gaat de tijd langzaam dan. Lewenborg wordt nog gevaarlijk maar ook hun missen gelukkig de kansen.

En dan klinkt er gejuich vanuit het veld!!! Ze zijn KAMPIOEN de laatste fluitsignaal is gegaan! Jo-15 KAMPIOEN!!!

Ontlading, gejuich, toeters het is er allemaal! Ze hebben het dan ook echt verdiend, zwaar bevochten wat een wedstrijd! Mooi om zo kampioen te worden!

Kampioen foto's gemaakt, later nog weer met mooie kampioen shirts. Feest in de kleedkamers, ere rondrit door Bierum en Spijk , FEEST!