Winst voor F2

Fris en fruitig stonden de kids afgelopen zaterdag 25 okt, op het parkeerterrein te wachten tot de ouders ook fris en fruitig waren om te vertrekken naar Farmsum. Daar stond F2 een duel te wachten tegen Farmsum F2!

Na zich eerst in het Poolster tenue te hebben gehesen en de bespreking van hun ploegentactiek te hebben gehad gingen de jongens en meiden vol frisse moed naar het veld. Bjorn ging dit keer op doel, samen met Storm zijn zij zich warm gaan trainen, de andere jongens en meiden mochten zich warm trainen onder het toeziend oog van Stijn. Na dat de tegenstander zich had gemeld op het veld, de handen waren geschud was daar het fluitsignaal voor de aftrap. Poolster liet er geen gras over groeien en Finn scoorde het 1ste doelpunt in de 2 de minuut. Je begint al echt te zien dat F2 een team begint te worden, in plaats van een kluitje kinderen op 1 plek zie je nu de spelers verspreid over het veld en wordt er al echt overgespeeld en verdedigd. Finn scoorde in de 9 minuut weer, maar in de 13 minuut vond de tegenstander het wel mooi geweest en wisten ook zijn het doel te bereiken 1-2 in het voordeel van Poolster. Anna, 1 van de Poolster meiden maakte in de 17de  minuut een mooie  1-3 van, een prima moment om de rust in te gaan en met elkaar even een beker ranja met een koekje te nuttigen een pep talk van de leiders te krijgen zodat ze weer vol goede moed de 2de helft in konden.

Ook de papa’s en mama’s waren weer wat opgewarmd in de kantine en hebben hun F2 weer geweldig gesupporterd langs de lijn.

Ook de tegenstander was weer goed opgeladen en scoorde in de 2de minuut na rust hun 2de doelpunt, helaas voor hen bleef het voor hen hierbij, maar onze toppers vonden het nog niet genoeg. In de 6de minuut maakte Finn er 2-4 van in de 11de minuut scoorde Anna het 5de doelpunt,  Merijn, Alysia, Nick en Storm hebben het een paar keer geprobeerd maar misten elke keer net het doel. De 2-6 was door een doelpunt in eigen doel en de 2-7 werd net voor het einde van het spel er nog even heel mooi ingetrapt door Thijn. Al met al hebben onze jongens en meiden er weer een mooie wedstrijd van gemaakt!

Op naar volgende week dan is de F2 thuis te zien om 9.00, tegenstander is dan Holwierde/Godlinze F2 .